BILBOK FLAVIÓBRIGAK GOL BAKAR BAT GAINDITU DU

11 Abendua 2017

- José Andrés Muñozek irabazi zuen garaipen laugarrena aurreikuspenen arabera

Sala Saragossa eta Orvina liderrari bi marraztu ondoren, Bilbo Futsal emakumeak hiru puntuak gehituz gozatzeko gogoa berreskuratu zuen. Dena den, Flavióbriga 1-0 irabazi zuen Esti golarekin lehen zatian. José Andrés Muñoz-ek azkenean konbentzionalak izan zituen Kubako taldearen aurka, eta Bilbo motibatuta dago eta zailtasunak ditu. Gutxieneko garaipenaren ondoren, Reds laugarren gelditzen dira Bigarren Mailako taldetan, 25 puntu (zazpi garaipen, lau marrazki eta garaipen bat).

Bilbok Flavióbrigak gol bakar bat gainditu du

"Uste dut ez genuela erabili behar genuen intentsitatearekin jolastu. Eta partida hasi ginenean, aukera eman gabe. Zazpi minutu falta zitzaizkigun, baina arrakastarik eza egin genuen, gauzak nahiko ondo egiten ari ginenean, pauso bakarra egin genuen. Bigarren zatian gurekin sortu genituen, eta hiru argi izan genituen, ez genuen emaitza argitu. Azkenean, beraz, kontu gehiago falta zaigu

Lotura Bilbo F. S .: Idoia, Almu, Jess, Enara eta Pitxi, hasierako taldea. Diana, Daniela, Esti eta Elena.