Bigarren postuan dago Bilbo Zaragozari irabazi ostean

20 Azaroa 2017

José Andrés Muñozen jokalariak asmatu egin zuten bigarren zatian seigarren garaipena eskuratzeko.

1-5 irabazi zuen Bilbo Futbol Salak Eurogan Red Stars taldearen zelaian eta bigarren postuan kokatzen da liderrarengatik bos puntutara. Golak, Garbiñek (2), Jess, Pitxi eta Almuk sartu zituzten.

“Lehen zatia berdinduagoa izan da eta atsedenaldira 1-1 iritsi gara. Aukera garbiak egitea asko kostatu zaigu. Bigarren zatian hobeto aritu gara, batez ere defentsan eta aukera garbiagoak izan ditugu” laburbildu zuen Jose Andres Muñoz entrenatzaileak.

Hasierako taldea- Bilbo F. S.: Alba, Almu, Elena, Pitxi eta Esti. Aldaketak: Jess, Enara, Garbiñe y Lorea.