Bilbok garaipena lortu du zelai zail batean

25 Iraila 2017

Jose Andres Muñozen neskek 1-5 irabazi diote Intersala Promises taldeari Zaragozan bigarren zati bikain baten ondoren

Emakumezkoen Bilbo Arte Futbol taldeak denboraldi bikain hasi du Intersala Promises taldeari 1-5 irabazita Zaragozako la Granja kiroldegian ospaturiko partiduan. Jose Andres Muñozen taldeak bigarren zati bikaina egin zuen multzoko zelairik zailenetakoan. Bilbo lider dago 6 punturekin Sala Zaragoza eta Valdetiresen aurretik. Garbiñek hiru gol sartu zituen eta “Pitxi” eta Estik gol bana sartu zituzten.

“Emaitzak agian ez du ondo islatzen partiduan gertaturikoa, izan ere lehen zatia oso berdindua izan zen. Atsedenaldiaren ondoren bilbotarrek partidua hautsi zuten, eraginkortasun handia erakutsiz. Baliteke emaitza ez izatea justua baina bigarren partea oso ondo irakurri genuen” adierazi zuen Jose Andres Muñoz Bilbotarren entrenatzaileak.

Bilbo F. S taldearen hasierakoa.: Idoia, Almu, Elena, ‘Pitxi’ y Esti, equipo inicial. Diana, Ixone, Garbiñe, Jess, Enara y Alba.