HGB PROSETECNISA ZUAZO 22 MECALIA ATLÉTICO GUARDES 28

13 Iraila 2018

Espiñeira erabakigarria izan zen.

Mecalia Atletico Guardes taldea faborito argia zen Lasesarren jokatu zen partidua eta pronostiko guztiak bete zituen, naiz eta lehen zatian berdintasuna nagusi izan. Kaito Rodriguezen neskek partidua ondo kokatuta hasi zuten, aurkariari ondo eutsiz. Gaiziarrak titulurako hautagai sendoak dira, eta hori argi utzi zuten hein handi batean Maddi Aalla atezainari esker. Berdintasuna 20 minutu eta gero hautsi zen, non galiziarren entrenatzaileak Antias Espiñeira eta Africa Sempereren kantxaratzeak agindu zituen. Abantailak handitu zituzten eta markagailuan aldeak handitzen hoan ziren. Atsedenaldira 11-13. Bizkaitarrak ez ziren gai izan ezustekoa emateko.