Bilbok duintasunez galdu du San Inazion Kopako txapeldunaren aurka

02 Urtarrila 2020

Jose Andres Muñozen neskek 2-7 galdu zuten, azken hamar minutuetan indar asko gastatu ostean, Lehen Mailako oilarretako baten aurka

Bilbo Futbol Salak 2-7 galdu zuen San Inazion Burela Pescados Ruben, Kopako eta Superkopako egungo txapelduna eta Ligako txapeldunordearen aurka. Jose Andres Muñozen taldeak porrot logikoa eta oso duina jaso du talde galiziarraren aurka, eta hamalaugarren postuan daude jaitsiera postuetan, sei punturekin, garaipen bat eta hiru berdinketarekin eta salbaziotik 8 puntura. Bilboko taldea binako berdinketarekin joan zen bigarren zatian, eta egindako lanaren esfortzua ordaindu zuen azken txanpan.

Bilboren hasierako hamaikakoa: Jone, Almu, Jess, Andrea eta Pitxi, hasierako taldea. Esti, Isa, Ixone, Elena eta Raquel.