WLB Leioak laugarren garaipena lortu du

29 Azaroa 2016

Leioaztarrak 13-12 egin zuten CN Boadillaren aurka, laugarren garaipena lortuz abenduko etenaldia baino lehen.

Leioaztarrak hirugarren postua eskuratu dute sutan dagoen sailkapenean,  bost partida jarraian galdu gabe eta lau garaipenekin.  Aurrez hartu zituzten Leioaztarrak, CN Boadilla taldea,markagailuko azken emaitza  13- 12 utziz.

Partida gogorra jokatu zutena talde biak, borrokan ibili ziren buru belarri garaipena etxekoak lortu arte. Leioa WLBk golegile boladan jarraitzen du, 72 gol sei partidatan.

Neurketako lehen minutuetan madrildarrak nagusi ibili ziren, Leioako aurrelarien akatsak ongi aprobetxatuz eta golak erraz eginez, lehen zatia 2-3 bukatuz.